Investeren in zorg voor de toekomst van onze ouderen.

Investeren in zorg voor de toekomst van onze ouderen.

Investeren in vastgoed om vergrijzing het hoofd te bieden

‘Celebrate your retirement’-concept voor comfortabel zorgvastgoed met interessant rendement voor investeerders.

Deventer. Het Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds zal de komende jaren investeren in zorgvastgoed in Nederland. Het fonds investeert daarmee met maatschappelijke relevantie, terwijl het een aantrekkelijk rendement oplevert voor de investeerders. Via een gedekte obligatielening tegen een vaste rente investeren zij in comfortabele woonruimte voor hulpbehoevende ouderen.

“Investeerders helpen de aanstaande vergrijzing in Nederland het hoofd te bieden, door te investeren in ons zorgvastgoed. Tot 2040 verwacht het Centraal Bureau voor de Statistiek bovenop het huidige vraagoverschot een toename van de vraag naar hoogstaand zorgvastgoed. Gezien het huidige tekort moeten er snel meer initiatieven bijkomen om Nederland klaar te maken voor de vergrijzing die er zal plaatsvinden,” aldus J.R. Nicolaas (Investment consultant) en M. Moermans (Directeur) van het Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds. Beiden maatschappelijk zeer betrokken bij de steeds grotere groep ouderen.

Investeren met maatschappelijke relevantie oh zo belangrijk.

Investeerders investeren met maatschappelijke relevantie in het Celebrate your retirement-concept. Het fonds selecteert uniek vastgoed op locaties waar ouderen comfort en eerste klasse zorg kunnen verwachten. Zij kunnen rekenen op fraaie kamers op kleinschalige locaties, voorzien van alle gemakken. Ondertussen levert de investering investeerders een gedekte obligatielening met een vast rendement op.

Het fonds zal zorgvastgoed aankopen op locaties in Nederland waar nu al wachtlijsten bestaan. Op die manier kunnen investeerders helpen de aanstaande vergrijzing het hoofd te bieden, terwijl ze ondertussen kunnen rekenen op een interessant rendement. Ouderen krijgen daarmee een comfortabele plek om van hun oude dag te genieten, dankzij het geld dat investeerders daarvoor beschikbaar maken.

https://excellentzorgvastgoedgarantiefonds.nl.

Over het Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds

Het Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds is opgericht door een ervaren investment consultant en entrepreneur met ervaring als real estate manager. Dit moet interessante investeringsmogelijkheden combineren met maatschappelijke relevantie.

bron Persbericht nu


Maik Moermans
18-02-2018