Zorg vastgoed management nieuwe partner van zorgvastgoed.nl

Zorg vastgoed management nieuwe partner van zorgvastgoed.nl


Stichting Zorgvastgoed.nl heet Zorg Vastgoed Management van harte welkom als nieuwe partner! Een mooie aanvulling op de partners uit de volle breedte van de zorg en het zorgvastgoed.

Zorg Vastgoed Management BV (ZVM) is een gespecialiseerd ontwikkelaar van zorgvastgoed en woonconcepten. Door haar politieke netwerk, kennis van de (zorg)markt en (zorg)exploitatie te combineren met expertise op het gebied van huisvesting en vastgoedontwikkeling, is ZVM de laatste decennia uitgegroeid tot de grootste landelijke partner van eerstelijns zorggroepen.

Duurzaamheid staat bij ZVM hoog in het vaandel. Gasloos bouwen, BENG, en GPR normen behoren tot de standaard. Bij de ontwikkeling kijkt ZVM tevens naar de alternatieve aanwendbaarheid van het vastgoed om ook in de verre toekomst een duurzame transformatie te waarborgen. Wij hopen op een actieve inzet voor het platform en een vruchtbare uitwisseling van kennis en ervaring! 

ZVM kan met haar kennis en ervaring een waardevolle bijdrage leveren aan het platform. Wij kijken uit naar een vruchtbare en actieve uitwisseling van kennis en ervaring! 

Voor meer informatie over ZVM, zie de partner pagina.

 


Rianka Bikker
18-01-2021