Nieuwe partner: goodwin westbay

Nieuwe partner: goodwin westbay


Goodwin Westbay heeft zich onlangs als partner aangesloten bij Stichting Zorgvastgoed.nl. De enthousiaste ontwikkelaar is een mooie aanvulling voor de stichting!

Goodwin Westbay heeft de laatste jaren een trackrecord opgebouwd in het ontwikkelen van turnkey woningen. Gavin Dresselhuis zegt hierover: " Het gaat dan om de aankoop van bestaand vastgoed om dit na een ingrijpende transformatie opnieuw op de markt te brengen. De woningen die smaakvol en met hoogwaardige materialen zijn vernieuwd, worden verhuurd of verkocht. Zeker de laatste jaren zagen we ook de vraag naar zorgwoningen toenemen. Vooral in aantrekkelijke wijken en buurten in de stedelijke gebieden van de Randstad waarin wij actief zijn."

Goodwin Westbay onderscheidt zich daarmee van andere partijen die bijvoorbeeld juist zorgwoningen in het landelijk gebied realiseren. "Met het ontwikkelen van comfortabele zorgstudio’s waar bewoners op een plezierige manier en omringd met de beste zorg oud worden hebben wij een mooi product in handen."

Zorgaanbieders

Voor het leveren van de zorg werkt Goodwin Westbay samen met verschillende zorgaanbieders. Deze zorgaanbieders exploiteren de zorglocatie nadat deze ingrijpend is gerenoveerd. "De transformatie voeren we uit op basis van het programma van eisen dat door de zorgaanbieder is opgesteld. De plattegrond van het vastgoed na de renovatie gaat dus geheel in samenspraak met de afnemende zorgaanbieder."

"Goodwin Westbay streeft altijd het beste resultaat na. Zo bestaan de gestoffeerde zorgstudio’s uit een woon-, slaapkamergedeelte en een badkamer. Ook is er een algemene ruimte en een (veilige) buitenruimte voor de bewoners." Na het transformatieproces levert Goodwin Westbay het vastgoed turnkey aan de zorgaanbieder op, die het pand vervolgens huurt.

Geschikt vastgoed

Ook voor Goodwin Westbay is het een uitdaging om locaties te vinden. "Wij zijn altijd op zoek naar vastgoed dat als zorgvastgoed een nieuw leven kan krijgen. Hiervoor richten we ons vizier vooral op vastgoed met een minimale voetprint van 1500 tot 2000 vierkante meter."

Wil je meer weten? Neem een kijkje op de website: https://www.goodwinwestbay.com/


Rianka Bikker
20-10-2022