Capital value start met online kennissessies zorgvastgoedtaxaties

Capital value start met online kennissessies zorgvastgoedtaxaties


Vanwege de nieuwe richtlijn voor het taxeren van zorgvastgoed bij het aanvragen van een (her)financiering is Capital Value gestart met online kennissessies voor zorginstellingen die hier meer over willen weten.

In een sessie van circa 60 minuten legt Danny La Rose, taxateur zorgvastgoed bij Capital Value uit wat deze omschakeling voor u en uw organisatie betekent. 

Wat houdt de nieuwe richtlijn in?
Vanaf 1 juli 2021 geldt de nieuwe richtlijn van de European Banking Authority (EBA) en zullen banken bij een financieringsaanvraag van een zorginstelling een taxatierapport vereisen dat is opgesteld door een specialistische NRVT taxateur. Lees meer.

Waarom een kennissessie?
Danny La Rose: "Wij merken dat er veel vragen zijn bij zorginstellingen over de nieuwe wijze van taxeren van zorgvastgoed. Wij hebben een aantal jaren geleden veel corporaties bijgestaan in de omschakeling naar de marktwaarde. Door nu al te investeren in kennis van medewerkers en de datakwaliteit kan de overgang zo soepel mogelijk plaatsvinden. Tijdens een kennissessie kunnen wij ook ingaan op de toegevoegde waarde die deze omschakeling kan hebben voor vele andere functionele aspecten binnen de organisatie, bijvoorbeeld op welke wijze de data ingezet kan worden voor het optimaliseren van andere essentiƫle bedrijfsprocessen."

Heeft u interesse in een kenissessie? Meld u nu aan
Meer informatie over de kennissessie en een mogelijkheid tot (kosteloos) aanmelden vindt u op de website van Capital Value. Meerdere personen binnen uw organisatie kunnen bij de kennissessie aansluiten.

Wilt u meer informatie over de inhoud van de sessie en de online mogelijkheden (Teams/Zoom)? Neem dan contact op met Danny La Rose via d.larose@capitalvalue.nl of 030 72 71 700


Manon Kuipers
22-03-2021