Zvim nieuwe belegger in gezondheidscentra

Zvim nieuwe belegger in gezondheidscentra


ZVIM is een zorgvastgoed investeringsmaatschappij die in het kader van de opbouw van een grote zorgvastgoed portefeuille voor eigen rekening en risico eerste- en anderhalvelijns gezondheidscentra aankoopt.

Gert-Jan van Wingerden is initiatiefnemer van ZVIM, een zorgvastgoed investeringsmaatschappij die voor eigen rekening en risico eerste- en anderhalvelijns zorgvastgoed aankoopt. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van vastgoedbeleggingen, met de laatste jaren een specialisatie in eerstelijns zorg en zorg gecombineerd met wonen. Hij beschikt over een groot netwerk met potentiële investeerders in zorgvastgoed.

In het kader van de opbouw van een grote zorgvastgoed portefeuille is ZVIM actief op zoek naar eerste- en anderhalvelijns gezondheidscentra, bij voorkeur met huisartsen, een apotheek en aangevuld met overige zorgverleners. Specialistische klinieken waar kleine medische ingrepen worden verricht, zijn ook mogelijk. Het gewenste investeringsvolume ligt tussen ca. € 1.000.000,- en € 5.000.000, per object en het zorgvastgoed dient langjarig te zijn verhuurd (gewogen gemiddelde huurcontracten ca. 10 jaar). De objecten kunnen bestaande bouw of nieuwbouw betreffen en in het geval van herontwikkeling naar gezondheidscentra of nieuwbouw is ZVIM bereid samenwerkingsverbanden aan te gaan.

Wilt u objecten verkopen c.q. ontwikkelen die aan bovenstaande zoekvraag voldoen, neem dan contact op met ZVIM, Gert-Jan van Wingerden, tel. 06 – 542 041 10 of gjvanwingerden@zvim.nl.


Gert-Jan van Wingerden
21-03-2017