Zorgvastgoed.nl magazine is uit!

Zorgvastgoed.nl magazine is uit!


Zorgvastgoed.nl, hét magazine voor professionals. Dat is de titel van een nieuw vaktijdschrift over zorgvastgoed. Het blad verschijnt vier keer per jaar zowel digitaal als in druk en gaat over nieuws, trends en ontwikkelingen op het gebied van zorgvastgoed. Het magazine is gelieerd aan de stichting Zorgvastgoed.nl, het platform dat door onder andere het delen van informatie, kennis en ervaringen de transparantie in de sector wil bevorderen. De stichting Zorgvastgoed.nl is vorig jaar opgericht.

Op het platform Zorgvastgoed.nl maken professionals in zorgvastgoed hun vastgoedprojecten, portefeuilles, tenders en beleggingen zichtbaar. De stichting wil hiermee uiteindelijk uitgroeien tot een transparante marktplaats voor zorgvastgoed. Daarnaast biedt het platform professionals de mogelijkheid om met elkaar over actuele thema’s in gesprek te gaan. 

Een magazine met behalve aandacht voor het platform vooral ook voor nieuws en ontwikkelingen op het terrein van zorgvastgoed, is nu de volgende stap. Er zijn ook heel veel nieuwe partijen op de markt actief die hun kennis, ervaring én concepten graag over het voetlicht willen brengen. Dit magazine is daar een uitstekend medium voor.

Ieder nummer gaat onder andere bestaan uit nieuws over het platform Zorgvastgoed.nl, een interview met een speler in de zorgvastgoedsector, opinies en verschillende rubrieken. Tevens staat telkens een thema in het magazine centraal. Dit thema wordt door middel van een beschrijvend verhaal en korte interviews met betrokkenen ingekleurd. Zo is bijvoorbeeld in het eerste introductienummer volop aandacht voor de zogenoemde blue zones. Dit zijn de vijf gebieden in de wereld waar inwoners niet alleen ouder worden maar vooral ook veel langer gezond blijven. In het magazine komt Marc Vieten, directeur van zorghotel De Kim aan het woord die van Noordwijk aan Zee een Blue Ocean Village wil maken. Kijk voor meer informatie op www.Zorgvastgoed.nl

Voor vragen over Zorgvastgoed.nl Het Magazine kunt u contact opnemen met Hans Ouwerkerk via telefoonnummer 079-8200255.


Hans Ouwerkerk
20-01-2016