Zorgvastgoed onder de nieuwe woningwet: vooraankondiging bijeenkomst visyn 17 maart a.s.

Zorgvastgoed onder de nieuwe woningwet: vooraankondiging bijeenkomst visyn 17 maart a.s.


Graag attendeer ik u op de vooraankondiging voor de bijeenkomst van Visyn, het kennisnetwerk voor (semi-)publieke en maatschappelijke instellingen in Nederland. “Zorgvastgoed onder de nieuwe Woningwet”. Met voorbeelden uit de praktijk.

Graag attendeer ik u op de vooraankondiging voor de bijeenkomst van Visyn, het kennisnetwerk voor (semi-)publieke en maatschappelijke instellingen in Nederland.

 

“Zorgvastgoed onder de nieuwe Woningwet”. Met voorbeelden uit de praktijk.

 

De nieuwe Woningwet trekt een wissel op de samenwerking tussen woningcorporaties en zorginstellingen. Veel zorginstellingen stoten hun vastgoed af of geven daaraan een andere bestemming.
In hoeverre blijft het aankopen, herbestemmen en verhuren van zorgvastgoed onder de nieuwe Woningwet een kerntaak van woningcorporaties? Welke bestaande en nieuwe activiteiten van woningcorporaties vallen nog onder de diensten van algemeen economisch belang? Wat betekent dat voor de mogelijkheden van zorginstellingen om overtollig vastgoed over te dragen aan woningcorporaties?
Dit seminar biedt op 17 maart a.s. zowel woningcorporaties als zorgorganisaties duidelijkheid over de toekomst van het zorgvastgoed onder de nieuwe Woningwet.

 

Meer informatie kunt u vinden op http://www.visyn.nl.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@visyn.nl.


Remco Vissink
10-02-2016