Van der linden vastgoedmanagement nieuwe partner

Van der linden vastgoedmanagement nieuwe partner

Zorgvastgoed.nl mag Van der Linden Vastgoedmanagement verwelkomen als nieuwe partner! Van der Linden is de derde nieuwe partner dit jaar waardoor Zorgvastgoed.nl blijft groeien.

Van der Linden Vastgoedmanagement levert maatwerk op het gebied van vastgoedmanagement en VvE-beheer. De afgelopen jaren hebben ze zich gespecialiseerd in zorgvastgoed. Met het scheiden van wonen en zorg is zorgvastgoedmanagement een actueel onderwerp geworden. Op hun website schrijven ze hierover:

"Het werken met een kwetsbare doelgroep maakt dat het niet alleen maar gaat over de stenen. Zorgvastgoed gaat vooral over emotie en prettig, veilig en geborgen wonen. Het vraagt om veel meer inlevingsvermogen, persoonlijke betrokkenheid en maatwerk. Met de roots van een echt familiebedrijf zit dat in ons DNA."

Met deze inscheek en de kennis van Van der Linden Vastgoedmanagement zijn ze een mooie aanvulling voor de partners en professionals van Zorgvastgoed.nl Wij hopen op een actieve inzet voor het platform en een vruchtbare uitwisseling van kennis en ervaring! 

 


Rianka Bikker
27-05-2021