Nieuw: taxatie instituut zorgvastgoed

Nieuw: taxatie instituut zorgvastgoed


Op 1 oktober 2016 is een nieuw landelijk taxatiekantoor gestart, gespecialiseerd in zorgvastgoed. Taxatie Instituut Zorgvastgoed voorziet in de toenemende vraag naar professionele taxaties van zorgvastgoed zoals woonzorgcentra, gezondheidscentra en ziekenhuizen. Zij taxeert voor beleggers en financiers, instellingen en corporaties, overheden en toezichthouders.

Taxatie Instituut Zorgvastgoed is een initiatief van Juffer Vastgoed en Adviesbureau Zorgvastgoed ABZV waar meerdere taxateurs aan verbonden zijn. Zij heeft de ambitie om een maximale bijdrage te leveren aan het onafhankelijk waarderen van zorgvastgoed én deze ervaring, kennis en kunde in te zetten voor de sector.

Marktpartijen zien zorgvastgoed in toenemende mate als belangrijke beleggingsasset. De initiatiefnemers van het instituut signaleren de behoefte aan extra verdieping van de taxatierapporten. In aanvulling op de taxatiestandaard maakt Taxatie Instituut Zorgvastgoed een analyse van de zorgexploitatie teneinde een inschatting te maken van het debiteurenrisico. Het exploitatiegebonden karakter van zorgvastgoed wordt daarmee onderkend en krijgt op die manier een prominente plaats in het taxatierapport.

Onafhankelijkheid, transparantie en deskundigheid staan voorop. Taxatie Instituut Zorgvastgoed stelt daarom de hoogste eisen aan haar taxateurs waaronder een brede ervaring binnen dit specialistische marktsegment. Bovendien is het instituut niet verbonden aan een makelaarskantoor en daarom uniek in de markt.

Voor meer informatie, kijk op www.tizv.nl of neem contact op met een van de initiatiefnemers:

drs. Kees (C.P.) Trimp RT, 06-53780184, k.trimp@tizv.nl

Hans (J.F.) Juffer RT, 06-10364825, h.juffer@tizv.nl

Taxatie Instituut Zorgvastgoed BV

Olympia 1A

1213 NS  HILVERSUM

088 555 0 444

 


Kees Trimp
03-10-2016