Geslaagde bijeenkomsten van zorgvastgoed.nl

Geslaagde bijeenkomsten van zorgvastgoed.nl


Wij hadden op 25 mei twee mooie inhoudelijke bijeenkomsten bij Amerpoort in Baarn: de partnerbijeenkomst en de themabijeenkomst georganiseerd door bbn adviseurs en Dudok Bouw- en Vastgoedrecht.

Tijdens de partnerbijeenkomst werden we bijgepraat over de plannen van het bestuur en de de partners. De groei van het platform en de voorbereidingen voor de 'Zorgvastgoed.nl Challenge' in het voormalige Slotervaartziekenhuis (oktober 2022) beloven veel!

De themabijeenkomst begon met een introductie van Amerpoort. Kort en krachtig, maar naderhand was er gelegenheid genoeg om verder door te praten en over het fraaie landgoed te wandelen, te netwerken en te borrelen.

Dudok en bbn gingen in op verkoopoptimalisatie, het wegenemen van financiĆ«le en juridische risico's en de verschillende vormen van onderhandse en openbare verkoop, de kansen en de valkuilen. Zeer interessant en belangrijk voor iedereen die te maken heeft met verkoop, sale and leaseback, herbestemming of herontwikkeling. Het interview met Michiel van Putten (Orpea / Thuismakers) gaf een inkijkje in dit grote Franse concern met ambities in onder andere Nederland.

Een mooie bijeenkomst, concreet gemaakt aan de hand van de Emmahof in Amsterdam waar de adviseurs bij betrokken waren en Orpea de ontwikkeling oppakt voor particuliere woonzorgvoorziening.  


Kees Trimp
26-05-2022