Begeleid wonen nederland kiest city estate als vastgoedbeheerder

Begeleid wonen nederland kiest city estate als vastgoedbeheerder


Begeleid Wonen Nederland is een overkoepelende organisatie van lokale wooninitiatieven met meerdere locaties in Nederland. Om te kunnen blijven focussen op haar kerntaken heeft Begeleid Wonen Nederland ervoor gekozen om het vastgoedbeheer over een deel van haar portefeuille uit te besteden.

Door de groeiende vastgoedportefeuille van Begeleid Wonen Nederland en de ambities die zij de komende jaren hebben, was voor hen het moment aangebroken om op zoek te gaan naar een professionele vastgoedbeheerder. Met City Estate hebben zij een partner gevonden die hen volledig kan ontzorgen op zowel financieel, administratief als technisch vastgoedbeheer.

Professioneel vastgoedbeheer is cruciaal

Voor iedere type vastgoedeigenaar is goed vastgoedbeheer van levensbelang. Onder andere het opstellen van juridisch solide huurovereenkomsten, het tijdig incasseren van huren en eventuele servicebijdragen, verzorgen van (klachten-)onderhoud en service en het financieel verantwoorden van de opbrengsten en de kosten behoren tot de werkzaamheden binnen het vastgoedbeheer. Een professionele vastgoedbeheerder zoals City Estate is specialist op dit vakgebied en beheert de objecten alsof zijzelf de eigenaar zijn.

Wouter Krusemann, Projectmanager Begeleid Wonen Nederland: “We zijn blij met deze samenwerking. Met City Estate als landelijke vastgoedbeheerder zijn wij op dat gebied volledig ontzorgd. Dit geeft ons ruimte om te focussen op onze zorg gerelateerde kerntaken”.

Reinier Derksen, Founder City Estate: “Wij zijn erg trots dat we Begeleid Wonen Nederland mogen toevoegen aan ons portfolio. De samenwerking verloopt naar ieders tevredenheid en de implementatie en overgang is succesvol verlopen. We kijken uit naar de verdere samenwerking de komende jaren en de toegevoegde waarde die we Begeleid Wonen Nederland en haar bewoners kunnen bieden”.

Over City Estate & Begeleid Wonen Nederland

City Estate richt zich op het verhuren en beheren van hoofdzakelijk residentieel vastgoed. Met haar kantoor in Utrecht heeft City Estate in korte tijd een landelijke portefeuille weten op te bouwen. Klanten van City Estate zijn voornamelijk particuliere verhuurders, (institutionele) beleggers en zorgpartijen.

Begeleid Wonen Nederland is actief in de steden Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Eindhoven, Helmond en Tilburg. De locaties in deze steden zijn deels eigendom en deels aangehuurd. Het doel van iedere locatie is om een huiselijke sfeer te creëren. Om die reden kiest Begeleid Wonen Nederland ook bewust voor relatief compacte locaties zodat alle bewoners de aandacht en begeleiding krijgen die ze nodig hebben.

 


Reinier Derksen
08-12-2020