Zorgvilla

Te koop

Zorg Provincie Limburg > Gemeente Beekdaelen > Nuth
C
511 m2
2035 m2
Verhuurd (€ 60.000 per jaar)
in overleg
1988

De (zorg)villa is ingericht als een kleinschalig woon/zorgcomplex met 12 kamers, meerdere badkamers en toiletten, een lift, grote woonkamer met aansluitend een tweede woon/hobby kamer, keuken en riante (achter)tuin met terras aan de voor- en achterzijde van het complex.

De (zorg)villa is ingericht als een kleinschalig woon/zorgcomplex met 12 kamers, meerdere badkamers en toiletten, een lift, grote woonkamer met aansluitend een tweede woon/hobby kamer, keuken en riante (achter)tuin met terras aan de voor- en achterzijde van het complex.

De (zorg)villa is gelegen aan de Voorsterstraat 13 te Nuth (gem. Beekdaelen).
Nuth wordt gekenmerkt door de groene en landelijke omgeving, deze regio is bijzonder geliefd onder wandelaars en fietsers. Er is een uitstekende aansluiting op verbindingswegen naar Heerlen, Valkenburg en Maastricht en een prima uitvalbasis voor recreatie in het Limburgse Heuvelland. Binnen een half uur autorijden zijn steden zoals Aken en Luik bereikbaar. De locatie van dit vastgoed biedt voldoende zekerheid voor de toekomst.

De (zorg)villa wordt momenteel langjarig verhuurd aan een gerenommeerde (zorg)organisatie in de regio. Deze solvabele huurder heeft een langdurig huurcontract en dit zorgt voor een interessant rendement.

Het pand is gebouwd in 1988 en heeft een gebruiksoppervlakte van 511m2 (bag viewer). Aan de achterkant heeft het pand een riante tuin met terras. De totale Perceeloppervlakte bedraagt 2035m2.

De locatie heeft de bestemming maatschappelijke doeleinden en wonen.

Indeling
Het pand bestaat uit een kelder, eerste verdieping, tweede verdieping en kapverdieping.

De begane rond is ingericht met een centrale hal met marmeren trappartij, lift, toilet, woonkamer met aangrenzend tweede woon/hobbykamer, keuken, 9 (zorg)kamers, 4 badkamers met toilet, opslagruimte, cv ruimte en (kleine) kelderruimte.

De eerste verdieping is ingericht met 3 (zorg)kamers die allen een balkon hebben en ieder een eigen badkamer met toilet.

De kapverdieping heeft een vaste trap naar boven en bestaat uit twee kantoor/vergader ruimtes en een badkamer met douche en toilet. In het schuine kapgedeelte is extra opbergruimte gerealiseerd.

De tuin is voorzien van een tuinhuis en aan de voorzijde naast de (zorg)villa is een aparte plek voor de afvalcontainers gerealiseerd.

Parkeren:
Er is een brede oprit die voldoende plek biedt aan meerdere auto’s en voor de (zorg)villa is een parkeerstrook voor meerdere auto’s gerealiseerd.

Financiële feiten:
Triple Net huurovereenkomst van 3 jaar en optie tot jaarlijkse verlenging.
75 zonnepanelen op het dak met een opbrengst van 26.500 kWh

Aanvaarding:
In overleg

Zekerheidstelling:
Koper dient direct na ondertekening van de koopovereenkomst een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij de notaris binnen 10 dagen.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Indexering:
De indexatie vind jaarlijks plaats

Voorsterstraat 13, Nuth, Nederland