Verkocht: zorgvilla gelegen aan de hoge rijndijk te leiden

Verkocht

Provincie Zuid-Holland > Gemeente Leiden > Leiden
489 m2
Vrij van huur
1915

De zorgvilla is uitermate geschikt al particulier verpleeghuis en is gelegen aan de Hoge Rijndijk, in het centrum van Leiden. Het object is ingericht als kleinschalig woonzorgcentrum met 8 appartementen, lift, centrale woonkamer met keuken en riante achtertuin met terrassen.

Deze zorgvilla gelegen aan de Hoge Rijndijk in het centrum van Leiden is uitermate geschikt als particulier woonzorg-centrum voor ouderen.

De huidige eigenaar is op zoek naar een nieuwe zorgexploitant voor dit fraaie object. De huurprijs bedraagt € 150.000 per jaar.

Koop (als zorgbelegging) is eventueel bespreekbaar; neem hiervoor contact met ons op.

Het pand bestaat uit twee lagen en een kap. De begane grond is ingericht met een centrale hal, lift, centrale woonkamer met keuken en drie tweekamerappartementen. De eerste verdieping is ingericht met drie tweekamerappartementen. De kapverdieping bestaat uit twee tweekamerappartementen en een (logeer)kamer met douche en toilet.

De appartementen bestaan allen uit een woonkamer met pantry, slaapkamer en badkamer met toilet, wastafel en douche.

Het pand is gebouwd in 1915 en heeft een oppervlakte van 489 m² (bag-viewer). Aan de achterkant heeft het pand een riante tuin met terrassen. De totale perceeloppervlakte bedraagt 766 m2. De tuin is middels een afsluitbare poort bereikbaar. Deze wordt gedeeld met de naastgelegen woning.

De locatie heeft de bestemming maatschappelijke doeleinden en woondoeleinden. De onderhavige gronden zijn bestemd voor gebouwen ten dienste van maatschappelijke doeleinden en woningen in de vorm van eengezinshuizen, meergezinshuizen, wooneenheden en bijzondere woonvormen.

Verkoper geeft voorkeur aan een nieuwe zorgexploitant voor ouderen of andere doelgroepen. 

Voor nadere informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met:

ABECO VastgoedAdvies (ABZV)

020-6613811

www.abzv.nl

info@abzv.nl

Hoge Rijndijk , Leiden