Verkocht: zorgboerderij de marsen gelegen op recreatiegebied het twiske te landsmeer

Te koop / Te huur

Provincie Noord-Holland > Gemeente Landsmeer > Landsmeer
900 m2
Vrij van huur
1982

De locatie betreft een erf van ca. 2,03 ha en ca. 13,5 ha agrarische gronden. Uitbreiding/vervanging van de bestaande opstallen en het toevoegen van o.a. zorgwoningen behoort tot de mogelijkheden. Het Recreatieschap is op zoek naar een toekomstbestendige (zorg)exploitatie van de zorgboederij.

De Marsen is een zorgboerderij gelegen in het recreatie- en natuurgebied Het Twiske te Landsmeer.

De locatie bestaat uit een erf van ongeveer 2,03 ha met daarop o.a. een bedrijfswoning, schuur, potstal en werkloods in combinatie met ongeveer 13,5 ha agrarische gronden. Uitbreiding en/of vervanging van de bestaande opstallen en het toevoegen van zorgwoningen en één bedrijfswoning behoren tot de mogelijkheden.

Het Recreatieschap is op zoek naar een toekomstbestendige (zorg)exploitatie van de zorgboerderij en dagbesteding binnen de kaders die de eigenaar en de gemeente hebben vastgesteld. Hiervoor zal een nieuw ondererfpachtrecht worden afgesloten met de toekomstige exploitant.

Uitgangspunt is het behoud van een maatschappelijke voorziening voor mensen met een hulpvraag.

De locatie heeft de bestemming ‘Maatschappelijk – Zorgboerderij’.

Nadere informatie over het object, de selectieprocedure, bezichtigingsdagen e.d. staat vermeld in de Uitgiftebrochure. Hiervoor kunnen belangstellenden contact opnemen met:

ABECO VastgoedAdvies (ABZV)

020-6613811

www.abzv.nl

info@abzv.nl

 

 

Pikpotweg , Landsmeer