Te koop Maatschappelijk vastgoed / mogelijk herontwikkelingsobject

Verkocht

Provincie Utrecht > Gemeente Zeist > Zeist
G
917 m2
838 m2
Vrij van huur
1961

De locatie betreft het object van circa 838 m2 VVO plaatselijk bekend Melkweg 2-4 te Huis ter Heide gelegen op eigen grond op één kadastraal perceel van ca 1.771 m2 in een bosrijke omgeving. Momenteel wordt 518 m2 van dit object verhuurd aan Bink Kinderopvang B.V. als kinderdagverblijf en is 320 m2 in gebruik bij Abrona als muzieklokaal.

Abrona biedt de gehele locatie aan met een voor het hele pand door Bink Kinderopvang getekende concept huurovereenkomst voor 5 of 10 jaar. De huurprijs bedraagt € 90.000 vrij van B.T.W.

 

OBJECTGEGEVENS

  • Bestemming: De gronden van de locatie hebben ingevolge het vigerende bestemmingsplan “Sterrenweg 2011” gedeeltelijk de Enkelbestemming “Groen” en gedeeltelijk de Enkelbestemming “Verkeer”. In 2013 heeft de gemeente een kruimelvergunning verleend waardoor deze locatie gedeeltelijk als kinderdagverblijf én gedeeltelijk als dagbestedingslocatie mag worden gebruikt
  • Kadastraal perceel: Zeist, sectie C 1960
  • Bouwjaar huidige bebouwing: 1961 (binnen en buiten in goede staat)
  • Omvang perceel: 1.771 m² 
  • Huidig aantal m²: 917 m2 BVO / 838 m2 VVO o.b.v. NEN2580
  • Energielabel G

 

VERKOOPPROCES

Het Verkoopproces heeft een open en transparant karakter met als doel om te komen tot een lijst van potentiële kopers die interesse hebben in en een bod willen uitbrengen op de verwerving van de locatie.

De voorkeur gaat uit naar een kandidaat van goede naam en faam die aantoonbare ervaring heeft met beheer van niet-residentieel vastgoed. Voor het bod kan het helpen om ervaring met herontwikkeling te hebben, maar is geen voorwaarde. Abrona kan de kandidaat als onderdeel van de Verkoopprocedure verzoeken om de financiële gegoedheid en/of reputatie aan te tonen, danwel de financiële gegoedheid van de financier, alsmede verzoeken om een bewezen track-record betreffende verhuur van niet-residentieel vastgoed.

 

Partijen kunnen vóór 3 maart 2023 hun interesse om de locatie te verwerven kenbaar maken door een e-mail te sturen aan de procesbegeleider Nico Harkes MRICS, nico.harkes@nextvastgoed.nl. U krijgt dan een formulier met deelname voorwaarden. Door deze ondertekend en voorzien van de benodigde bijlagen te retourneren aan nico.harkes@nextvastgoed.nl stemt u in met deze voorwaarden.

Op basis van de door geïnteresseerden toegestuurde informatie zal Abrona een aantal kandidaten selecteren voor het Verkoopproces. Geselecteerde kandidaten zullen exclusief toegang krijgen tot nadere informatie en verkoopdocumentatie via een digitale dataroom. Kandidaten zijn verplicht om voor deelname aan het Verkoopproces een deelnameformulier met een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen. 

De verkoop behoeft onherroepelijke goedkeuring van het College Sanering Zorginstellingen en de goedkeuring van de Raad van Toezicht van Abrona alsmede haar financiers.

 

CONTACT

Next Vastgoed

Nico Harkes

nico.harkes@nextvastgoed.nl

 

DISCLAIMER

Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch Abrona noch Next Vastgoed aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst en de tekst en informatie in bijbehorende documenten, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. 

 

Melkweg 2-4, Huis Ter Heide, Nederland