Te huur nieuw te realiseren woonzorgcomplex Zorgvilla Bunderspark in Veghel

Verhuurd onder voorbehoud

Zorg Provincie Noord-Brabant > Gemeente Meierijstad > Veghel
2480 m2
1852 m2
Verhuurd
De ontwikkeling en nieuwbouw staan gepland eind 2023 en kan eind 2024 operationeel zijn.

Zorgvilla Bunderspark betreft een nieuw te realiseren zorgvilla, fraai gelegen in het park aan de Busselbunderweg in Veghel. De zorgvilla heeft een capaciteit van 36 zorgeenheden met voorzieningen, buitenruimten en parkeerplaatsen. In opdracht van de eigenaar is ABECO ZorgVastgoed op zoek naar een huurder/exploitant voor de villa.

Zorgvilla Bunderspark betreft een nieuw te realiseren zorgvilla.

De zorgvilla is fraai gelegen in het park aan de Busselbunderweg in Veghel en heeft een capaciteit van 36 zorgeenheden met voorzieningen, buitenruimten en parkeerplaatsen.

In opdracht van de eigenaar is ABECO ZorgVastgoed op zoek naar een huurder/exploitant voor de villa.

Zorgvilla Bunderspark heeft twee bouwlagen met in totaal 36 zorgeenheden van 34 tot 39 m² GO en een centrale ontmoetingsruimte (woonkamer). De Zorgvilla wordt volgens de BENG norm gerealiseerd en kan derhalve duurzaam worden geëxploiteerd.

De totale perceeloppervlakte is 1.852 m².

Zorgvilla Bunderspark is een ontwikkeling van Lambrane Ontwikkeling BV met Van den Bruele Vastgoed en is ontworpen door VSAP Architecten.

De ontwikkeling en nieuwbouw staan gepland eind 2023 en kan eind 2024 operationeel zijn.

Partijen die belangstelling hebben voor Zorgvilla Bunderspark kunnen contact opnemen met ABECO ZorgVastgoed (020-6613811).

Daarna zal overleg met de ontwikkelaar plaatsvinden, waarbij de nadere uitwerking en afstemming van het PVE van de exploitant tot de mogelijkheden behoort.

Busselbundersweg 1, Veghel, Nederland