Nette woonzorglocatie in Huissen

Verkocht

Zorg Onzelfstandig Wonen met zorg onzelfstandig Provincie Gelderland > Gemeente Lingewaard > Huissen
A
491 m2
458 m2
141 m2
Verhuurd (€ 84.000 per jaar)
november 2023
2002

Centraal gelegen woonzorglocatie

Investeer in de Toekomst met Dit Unieke Beleggingspand in Huissen!

Bent u op zoek naar een solide investering met een maatschappelijke impact? Dan is dit beleggingspand aan de Pater Rijkenstraat 11 in Huissen een buitenkans die u niet wilt missen! Dit pand biedt niet alleen een stabiel rendement, maar draagt ook bij aan een
waardevolle missie. 

Ruimte en Flexibiliteit
Met een totale oppervlakte van circa 458 m² biedt dit pand ruimte en flexibiliteit. De begane grond is slim ingedeeld met twee grote woonkamers, elk voorzien van een keuken en zes kamers en badkamers. Daarnaast zijn er bergingen en een wasruimte. De
eerste verdieping, bereikbaar via een sfeervolle wenteltrap, herbergt nog eens vijf kamers met twee gezamenlijke badkamers, toiletten en een berging. 

Kenmerken 
- Verhuurd voor 15 jaar aan een jeugdzorg organisatie
- Hoogwaardig afwerkingsniveau 
- Energielabel A
- Moderne uitstraling 
- Maatschappelijke bestemming 
- Ruime gemeenschappelijke woonkamers met luxe keukens 
- Groot perceel met ruime tuin 
- Twee eigen parkeerplaatsen plus voldoende openbare parkeerplaatsen voor de deur 

Tuin 
Vanuit verschillende ruimtes heeft u toegang tot de ruime tuin van circa 141 m². De tuin is voorzien van sierbestrating, grint en beplanting en is volledig omheind. In de tuin bevinden zich nog 2 buitenbergingen. Het pand beschikt over 2 eigen parkeerplaatsen voor de voordeur. Tevens zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen voor de deur. 

Locatie 
De ligging van de Pater Rijkenstraat 11 is perfect voor wie wil genieten van de gezellige sfeer en voorzieningen van Huissen. Een medisch centrum, tweede huisartsenpraktijk, winkels, restaurants, scholen en recreatievoorzieningen bevinden zich allemaal op loopafstand, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot alles wat de stad te bieden heeft. Daarnaast zijn de verbindingen naar omliggende steden en is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt. 

Huursituatie
Dit beleggingsobject is vanaf 1 november 2023 voor maar liefst 15 jaar verhuurd aan Zorggroep Exact, een 24-uurs woonzorglocatie voor jongeren met enkelvoudige- en meervoudige problematiek. De jaarhuur bedraagt € 84.000 vrij van btw per jaar met een reguliere indexering. 
 

Meer informatie: 

De Zorgvastgoed Specialist 

Tel.: 073 – 200 4849

 

Pater Rijkenstraat 11, 6851 MD Huissen, Nederland