Te koop - woonzorgcentrum gelegen in limburg (project queen)

Te koop - woonzorgcentrum gelegen in limburg (project queen)

Te koop / Te huur

Provincie Limburg
9610 m2
Verhuurd
2004

Woonzorgcentrum (single asset) met middellange gemiddelde huurperiode, financieel gezonde huurders, en mogelijkheden tot alternatieve aanwendbaarheid

EY Strategy and Transactions  informeert u graag over een unieke investeringsmogelijkheid. Het object betreft een woonzorgcentrum in Limburg, dat momenteel in eigendom is van een woningcorporatie. 

Het object bestaat uit: 
- 152 appartementen (111 zorgappartementen en 41 te liberaliseren aanleunwoningen)
- 6 commerciële eenheden
- 30 ondergrondse parkeerplaatsen
- 38 bergingen

Het object is momenteel in eigendom van een woningcorporatie welke open staat voor de verkoop van het object. De eigenaar heeft het object in 2004 laten bouwen.

De gewogen gemiddelde resterende huurperiode van het object is 6,6 jaar (per 1 juli 2022). Het object wordt verhuurd aan diverse huurders, zoals een praktijk voor fysiotherapie en podotherapie. De hoofdhuurder is een Nederlandse zorgverlener die psychogeriatrische zorg (PG) aanbiedt voor ouderen met dementie. Daarnaast verhuurt de woningcorporatie een gedeelte van de (te liberaliseren) woningen aan particulieren.

Een klein deel van het object (25 zorgappartementen) staat momenteel bewust leeg, zodat de potentiële koper het voordeel heeft om een eigen keuze te kunnen maken tussen extramurale of intramurale verhuur.

Overige feiten:

- Energielabel: A-B

- Jaarlijkse huurinkomsten: ca. EUR 1,26 mln

Non-binding offers vóór vrijdag 2 September 2022 17:00.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

EY Strategy and Transactions - Real Estate Advisory Services
Glenn Colman - glenn.colman@nl.ey.com
Arjen Brinkman - arjen.brinkman@nl.ey.com