Kleinschalig woonzorgcomplex voor 10 bewoners in groningen

   Provincie Groningen > Gemeente Het Hogeland > Eenrum
Te koop / Te huur
646 m2
Vrij van huur
1983

Kleinschalig woonzorgcomplex, bestaande uit 10 studio's met elk een eigen badkamer, keuken en terras. Verder is er onder meer een gezamenlijke huiskamer met gezamenlijk terras, een gezamenlijke keuken, diverse kantoor-/spreekruimte en ruimte voor een slaapwacht. Het object is per direct beschikbaar.

In Eenrum (iets ten noorden van de stad Groningen) bevindt zich dit kleinschalige woonzorgcomplex. Het ligt in een rustige woonwijk, in de buurt van diverse voorzieningen zoals een supermarkt, bakker, kapper en huisarts. Meer voorzieningen zijn te vinden in Winsum op 10 minuten rijafstand.

Het complex bestaat uit 10 studio's van ca. 28m2 BVO.  Alle studio's bevinden zich op de begane grond en zijn voorzien van een eigen badkamer/toilet en keuken (pantry). Alle studio's hebben een eigen terras, met een vrij uitzicht over een aangrenzend parkje / speeltuin.

De studio's zijn gesitueerd in 2 blokken van 5, die met elkaar zijn verbonden door een gezamenlijke gang  en huiskamer. Verder zijn op de begane grond diverse voorzieningen zoals een gezamenlijke keuken, kantoorruimte, spreekkamer, bergruimte en gezamenlijke toiletten.

Op de verdieping bevindt zich een ruimte voor een slaapwacht.

Het object is per direct beschikbaar, mede afhankelijk van de wensen van de huurder ten aanzien van bijvoorbeeld nieuw sanitair of nieuwe pantry's. Dit is mede bepalend voor ingangsdatum, de huurprijs en overige huurvoorwaarden. Hierover gaan wij graag met u in gesprek.

Wij zoeken voor dit complex een zorgexploitant die het hele object van ons gaat huren. Onze voorkeur gaat uit naar een invulling die aansluit bij de situering van het complex in een rustige woonwijk.

Heeft u belangstelling, neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Ernstheemsterpad , Eenrum